Matematik

hejsa alle sammen....hjælp til trekan halløj....

13. september 2005 af sebb (Slettet)
opgaven hedder følgende:

i en trekant ABC er:

A= 35 grader
B= 20 grader
AB= 4,72

Beregn længden af højden fra C på siden AB...Er der ikke lige nogen som hurtig kan forklare mig hvad det er man skal have fat i ...altså det som jeg ikke forstår er: skal man bruge cos eller sin.

håber i kan hjælpe mig...

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2005 af Jean

Dårlig overskrift. Den burde være Trekantsberegning el. lign.

Svar #2
13. september 2005 af sebb (Slettet)

#1: det må du meget meget undskylde...he he;)

men er der ikke nogen som kan svare på mit SPØRGSMÅL....please det haster rigtig meget...og kan virkelig ikke forstå det..............

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2005 af danielruhmann (Slettet)

Du kender alle vinklerne i trekanten

VinkelC=180-35-20=125grader

Så er det bare at gøre brug af sinus- eller cosinusrelationerne.

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2005 af troldentrolle (Slettet)

ok.. hør her...
først skal du regne enten siden BC eller AC. det er nemt.. ;)

når du så har en af sidderne tegner du højden. Så får du 2 retvinklede trekanter, så er det nemt at finde vinklerne.
Så skal du BARE bruge sin i den retvinklede......

Kan du så forstå det?

Svar #5
13. september 2005 af sebb (Slettet)

#4: okay...jeg prøver lige at regne det ud...

Svar #6
17. september 2005 af sebb (Slettet)

#4: PRØVE AT REGNE det ud på den måde...men fattede ikke en _ _ _ _ _ _ _ pis af det jeg selv lavede....
'
er der ikke en lettere måde at gøre det på...????

Svar #7
17. september 2005 af sebb (Slettet)

er der virkelig ikke andre som kan forklare opgaven på en anden måde....

Skriv et svar til: hejsa alle sammen....hjælp til trekan halløj....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.