Kemi

opgaver

27. september 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej SP. er der nogen der kan forklare mig hvordan jeg løser følgende opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af Cecillie95 (Slettet)

Lav en opstilling på papiret og skriv hvad, hvor meget og koncentraionen på det, du har i henholdsvis buretten og kolben. Det er gør det noget nemmere og overskueligt :)

n= V*c

c=n/V


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

...............a) Den ækvivalente mængde af chlorid findes:

...............nCl=nAg=cAgNO3•vAgNO3=0,050mol/L•0.32•103L=1.6•105mol

...............Stofmængdekoncentrationen af chlorid i sveden findes:

...............cCl=nCl/V=1.6•105mol/0.20•10-3L=0,08M

...............b) Der antages, at chlorid i sveden kommer fra opløst natriumchlorid.

...............Stofmængden af natriumchlorid i 1,00 mL sved:

...............nCl=cCl•V=0,08 mol/L·10-3L=8·10-5mol

...............c) Der antages, at 1,00 mL sved vejer 1g

...............Masseprocent=(massen af stoffet/massen af blandingen)•100%

...............Masseprocent=((nCl·MNaCl)/massen af blandingen)•100%

...............Masseprocent=(((8·10-5mol)·58,4430g/mol)/1g)•100%=0,467544%


Svar #3
27. september 2012 af cecilied34 (Slettet)

nu begynder det at give mening. kan du lige uddybe hvordan du finder den ækvivalente mængde? (:


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2012 af CuoOOoooO (Slettet)

...Vi ved, at der skal tilsættes 0,32 mL 0,050 M AgNO3 til svedopløsningen før ækvivalenspunktet registreres.


Skriv et svar til: opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.