Matematik

Funktioner

29. september 2012 af martin21434 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej allesammen! I er fantastiske vis i svarer på hvordan jeg gør det her: 

Spøgsmål: 

Skriv forskriften for tre funktioner hvis frafer er parallelle med f(x) = 6x + 2

 

Taaaaak! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2012 af peter lind

To linjer er parallelle hvis de har samme hældningskoefficient


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. september 2012 af nielsenHTX

f(x) er her en lineær funktion, hvad skal der til for at 2 lineære funktioner er parallelle ? De skal have den samme hældning.

brug den oplysning til at lave de 3 funktioner.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2012 af SuneChr

f(x)  =  6x + 2

Det er alle funktioner fb , der kan skrives som

fb(x)  =  6x + b           for alle b ≠ 2


Svar #4
29. september 2012 af martin21434 (Slettet)

Tusind tak!!!!!!!!


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.