Matematik

Isolering af s

30. september 2012 af Prætegaard (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! - så er den gal igen! Jeg skal isolere "s" i følgende formel:

 

V = h * (s^2)

 

Er der nogen kloge hoveder derude, som kan hjælpe? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2012 af DrNielsen

kvadratrod. Så får du s numerisk :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2012 af Tyrael (Slettet)

V = h·s2⇔ (V) / (h) = s2 ⇔ √((V) / (h)) = s 


Svar #3
30. september 2012 af Prætegaard (Slettet)

Tusind tak for de hurtige svar

 

God dag til jer :D


Skriv et svar til: Isolering af s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.