Matematik

lineær sammenhæng mellem de to variable og proportionalitet

01. oktober 2012 af Katrine1825 (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en opgave får jeg at vide at: 2 af forsøgene viser en lineær sammenhæng mellem de to variable, og de to andre viser en proportionalitet. Hvilke forsøg giver hvad, og hvordan ser man det?

Hvad er forskellen mellen "lineær sammenhæng mellem de to variable" og dem der viser en proportionalitet???

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2012 af mathon

 

               lineær sammenhæng mellem to variable, x og y

                                 y = a•x + b

 

              proportional sammenhæng mellem to variable, x og y

                                 y = a•x


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

lineær sammenhæng mellem to variable, x og y

                                 y = a•x + b

ligefrem proportional sammenhæng mellem to variable, x og y

                                 y = a•x

omvendt proportional sammenhæng mellem to variable, x og y

                                 y = a/x             x ≠ 0


Skriv et svar til: lineær sammenhæng mellem de to variable og proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.