Matematik

HJÆLP JEG KAN IKKE KOMME VIDERE!

02. oktober 2012 af Capper0120 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hjælp hvordan finder man rumfanget af en bold, hvor man har disse informationer: omkreds og vægt.

???????????????????


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Du skal finde radius, R, for bolden:  Omkeds = 2πR

Rumfang = 4/3*π*R3

Vægten er ligegyldig.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Rumfangkugle/bold =  (4/3)·π·r3


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. oktober 2012 af mathon

 

                                            Omk3
                                   V =    -------
                                              6π2


Svar #4
02. oktober 2012 af Capper0120 (Slettet)

 

Jeg har en bold der er 62-63 cm (omkreds) og vejer 320-340 g hvordan får man radiusen af det?

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. oktober 2012 af mathon

 

                                        V = π/• d3


Svar #6
02. oktober 2012 af Capper0120 (Slettet)

tak vil prøve med det ;P

 


Svar #7
02. oktober 2012 af Capper0120 (Slettet)

er 129885 m3= 129885000 cm3?


Brugbart svar (0)

Svar #8
02. oktober 2012 af hesch (Slettet)

Nej,  1m3 = 1003 cm3    (1000000 cm3 )

Fordi  1m = 100cm

Men en bold med omkreds = 63cm  har ikke et volumen på 129m3.    :)


Skriv et svar til: HJÆLP JEG KAN IKKE KOMME VIDERE!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.