Matematik

Isolér begge størrelser

04. oktober 2012 af anne519m (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har fået denne opgave

N=T1/T1-T2

og skal isolér begge størrelser (T1 og T2)

 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

N=T1/T1-T2           forkort brøken, fræk T2 fra på begge sider og træk N fra på begge sider

T1 kan ikke isoleres


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2012 af nielsenHTX

der menes nok

N=T1/(T1-T2)

for at isolere T1 gang med T1-T2

træk T1 fra og træk N fra på begge sider

sæt T1 uden for en parentes og divider med parentesen

for at isolere T2 gang med T1-T2 

gang ind i parentesen

træk T1N fra og divider med N

#3 ved jeg selvfølge ikke, men ellers er der ikke meget i opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Hov skulle der have været parentes om T1-T2?

gang med nævneren på begge sider


Svar #4
04. oktober 2012 af anne519m (Slettet)

Tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Isolér begge størrelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.