Matematik

funktioner

04. oktober 2012 af mohammedshahwani (Slettet) - Niveau: B-niveau

For et pendul kan sammenhængen mellem dets svingningstid T (dvs. den tid det tager at komme fra en yderstilling, til det er til- bage i samme yderstilling) og pendullængden L beskrives ved
T=2,006⋅ L. Bestem T, na°r L = 4, og na°r L = 12,1.
Bestem derefter L, na°r T = 4,012, og na°r T = 2,42.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2012 af SuneChr

T = 2,006·L             ⇒                L  =  T / 2,006

Hvad er der andet, end at indsætte dét, man kender?


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.