Matematik

Rumfang

07. oktober 2012 af karime (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Rumfang= 15087,7m3
Hvor mange liter kan den rumme?

På forhånd tak,
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2012 af mathon

 

                      1 m3 = (1 m)3 = (10 dm)3 = 103 dm3 = 1000 L


Svar #2
07. oktober 2012 af karime (Slettet)

Tak!!!

Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.