Matematik

Linær funktioner?

22. oktober 2012 af Sara2016 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Håber i har lyst til at hjælpe mig med nogle spørgsmål og give mig en forklaring. Det vil være dejligt.

(grafen er vedhæftet)

1. Beregn f(10)

2. Løs grafisk: f(x)= 5

3. Hvad er begyndelsesværdien for g

4. beregn g(-2)

5. Løs begregning af ligningen g(x)=40

6. Løs ved grafisk ligning f(x) = g(x)

 

Vedhæftet fil: lineaere_grafer.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af mathon

 

                          f(x) = (1/2)x + 4

                          g(x) = -4x + 22


Skriv et svar til: Linær funktioner?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.