Matematik

funktioner

27. oktober 2012 af uytuty (Slettet)

to lineære funktioner er polyst

f(x)=2x+1

g(x)=-x-1

 

løs: f(g(x))=f(f(f(x)))

 

hjælp

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Udregn

f(g(x)) og f(f(f(x)))

og sæt de to udtryk lig med hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2012 af SuneChr

Find først

f º f(x)

Dernæst

f º f º f(x)

Du får måske til sidst   x  =  - 4/        ?


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.