Matematik

funktion

29. oktober 2012 af lotte14 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har lige brug for lidt hjælp til en opgave, ved ikke rigtig hvordan jeg skal komme videre.

 

men opgaven hedder:

En funktion er givet ved

f(x)=x^3-4x

 

grafen for f(x) afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde der har et areal

 

bestem arealet af denne punktmængde

Jeg er kommet så lang

F(x)=1/4x^4-2x^2

Hvordan kommer jeg videre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Integralets grænser finder man ved at løse ligningen

f(x) = 0


Svar #2
29. oktober 2012 af lotte14 (Slettet)

okay mangen tak


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.