Matematik
Eksponentiel udvikling
19. september 2005 af
soren_and (Slettet)
Hey!
Jeg har en funktion, der hedder:
O(x) = 7x + 100cos(0,16x) + 150 for X element i [0;30].
Den har jeg så differentieret til:
O'(x) = 17 - 16sin(0,16x)
Nu skal jeg gøre rede for, at O(x) er en voksende funktion. Skal jeg da 'bare' sige:
'Da O'(x) > 0 er O(x) voksende for alle x i [0;30]'?
På forhånd tak!
Jeg har en funktion, der hedder:
O(x) = 7x + 100cos(0,16x) + 150 for X element i [0;30].
Den har jeg så differentieret til:
O'(x) = 17 - 16sin(0,16x)
Nu skal jeg gøre rede for, at O(x) er en voksende funktion. Skal jeg da 'bare' sige:
'Da O'(x) > 0 er O(x) voksende for alle x i [0;30]'?
På forhånd tak!
Svar #1
19. september 2005 af LanioX (Slettet)
Du skal måske skrive hvordan du ser at den O'(x) > 0, men ja, det er det hele.
Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
