Matematik

forskellen mellem S=B*F og Kn=Ko(1+r)n ??

05. november 2012 af fisken91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan forklare jeg forskellen mellem S=B*F og Kn=Ko(1+r)n ?

Håber nogen vil hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad beskriver ligningen S = B·F ? Den anden ligning (skrevet korrekt) er renteformlen

Kn = K0 · (1+r)n


Skriv et svar til: forskellen mellem S=B*F og Kn=Ko(1+r)n ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.