Matematik

Hjælp til meget simpel ligning

08. november 2012 af Mrincognito (Slettet)

En der hurtigt kan forklare mig detaljeret hvorledes disse 2 ligninger udregnes?

 

14,7 % = X - 103 DIVIDERET med 82 

 

samt 

 

21 % = 26 - X DIVIDERET med 73 

 

Tak for hjælpen

 

 


Svar #1
08. november 2012 af Mrincognito (Slettet)

14,7% = X - 103 

                   82 

 

 

21% =   26 - X 

                 73 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2012 af Singlefyren (Slettet)

gang med 82 på begge sider af = tegnet.

plus med 103 på begge sider.

 

gang med 73 på begge sider.

minus 26 på begge sider.

Gang med - 1 på begge sider


Svar #3
08. november 2012 af Mrincognito (Slettet)

Tak, kan du give mig et resultat ? 

 

Ifølge min facit liste giver den første 115,05 

 

Det andet giver 10,67 


Svar #4
08. november 2012 af Mrincognito (Slettet)

14,7% = X - 103                 X 100

                   82

 

21% =   26 - X                    X 100 

                 73

 

 

 

Glemte at skrive gange 100 til begge stykker 


Skriv et svar til: Hjælp til meget simpel ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.