Kemi

Fysisk Kemi: Beregn reaktionsentalpien

17. november 2012 af Rina68 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa.

 

Jeg skal bestemme reaktionsenthalpien ΔrH ved t=700K

Jeg vil mene at jeg først skal finde K.

K = Qeq= produkt/reaktant

Min reaktion er: N2 + 3H2 ⇔2NH3

Alt er på gasform. DVS. K= NH3^2 / N2 * H2^3

Men jeg kan ikke se hvordan jeg ud fra dette får en værdi af K som jeg kan arbejde videre med.

Jeg har ikke fået opgivet hvor mange mol jeg har. Jeg har kun fået oplyst at det antages at varmekapaciteten er konstant i temp. intervallet T=298 - 700.

 

Nogen ideer?

 


Skriv et svar til: Fysisk Kemi: Beregn reaktionsentalpien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.