Matematik

Løs en funktion - Hjælp guys!

21. november 2012 af tanjamalexandra (Slettet)

Hey babe x

Er i gang med en funktion som jeg skal løse.  

a)        f(x)=11 

 

Hjælp tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2012 af nielsenHTX

og hvad er f(x)....


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2012 af Singlefyren (Slettet)

Du skal jo bare finde rødderne for funktionen f(x) - 11


Svar #3
21. november 2012 af tanjamalexandra (Slettet)

Altså i opgaven står der at funktionen er: f(x)=4x+25-x-20

Men men skal bestemme f(x) - 11

:)


Svar #4
21. november 2012 af tanjamalexandra (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. november 2012 af AdamBL (Slettet)

f(x)=4x+25-x-20 <=>

11=4x+25-x-20 <=>

11=3x+5 <=>

6=3x <=>

x=2


Svar #6
21. november 2012 af tanjamalexandra (Slettet)

Tak skat!


Skriv et svar til: Løs en funktion - Hjælp guys!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.