Matematik

Har jeg ret?

21. november 2012 af mimok (Slettet)

Jeg skal finde differentialkvotienten for funktionen f(x)=3x-6, så må f'(x)=3, da a=3, fordi det er en lineær funktion.


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt. Man benytter den generelle differentiationsregel (xn)' = n·xn-1 med n = 1 .


Skriv et svar til: Har jeg ret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.