Matematik

Omregne fra mm til mL (rumfang)

24. november 2012 af michaelfdk (Slettet)

Hvordan omregner jeg 0,05 mm3 til mL?


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2012 af mette48 (Slettet)

1 ml = 0,001l = 0,001dm3 =1cm3

1mm3 = 0,001 cm3

omregn 0,05 mm3 til cm3 og videre til ml


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2012 af YesMe (Slettet)

Hint:   1 l = 1 dm3


Skriv et svar til: Omregne fra mm til mL (rumfang)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.