Matematik

dmf for div. funktioner

24. november 2012 af 384106 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Dmf for disse funktioner:

ln(x) > 0

e = R

a^x > 0 

log(x)>0

Er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

ln(x) > 0  ... Løs ligningen ln(x) = 0 og udnyt, at ln(x) er en strengt voksende funktion, og at ln(x) → ∞ for x → ∞ .

Hvad mener du med e = R ?

Samme fremgangsmåde for de to andre funktioner.


Skriv et svar til: dmf for div. funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.