Matematik

HURTIGT! LÆS DETTE!!!

26. november 2012 af nikoschmidt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der ved hvordan man isolere h fra formlen:

T = 1/2 * h * c 

Mangler hjælp!

 

På forhånd Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2012 af cami541a (Slettet)

T=1/2*h*c

h=2*(T/c)


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. november 2012 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
26. november 2012 af nikoschmidt (Slettet)

Som en engel der blev sendt ned fra himlen... :) 


Skriv et svar til: HURTIGT! LÆS DETTE!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.