Matematik
Bestem areal ved integration.
28. november 2012 af
Nikgi0 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Grafen for funktionen h(x)=x^3-2x+5 afgrænser sammen med linjerne med ligningerne y=0, x=-2 og x=2 et område der har et areal.
Bestem dette areal.
Opgaven skal kunne laves uden hjælpemidler.
Håber der er nogle der kan hjælpe
På forhånd tak.
Svar #1
28. november 2012 af peter lind
Skriv et svar til: Bestem areal ved integration.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
