Matematik

[Maple] Tegne Volume of revolution

29. november 2012 af grænseværdi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej se vedhæftning - spørgsmålet står med fede typer nederst....
 
Takker :D Jeg håber nogen vil hjælpe

Vedhæftet fil: 123.pdf

Svar #1
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

bump :)


Svar #2
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

bump :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. november 2012 af nielsenHTX

har godt nok aldrig brugt lige den kommando, men prøvede selv og du kan godt definer en "Tutor" så du kan skrive noget som

with(plots);

p1 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolutionTutor]():    hvor du så laver det ene plot.

p2 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolutionTutor]():   hvor du så laver det andet plot

display(p1, p2)   sætter de 2 plots sammen.

 


Svar #4
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)


Svar #5
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

Kan du vise det konkret? Jeg kan ikke få det til at virke.. please lav kommandoen med mit eksempel....


Brugbart svar (1)

Svar #6
29. november 2012 af nielsenHTX

#4 hvis du skriver 4*sqrt(x-1) så tager maple bare sine standarter, som her ikke er defineret i det x må ikke være mindre end 1

#5 kan jeg ikke rigtigt da der ikke er noget output for p1 og p2.

outputtet for p2 er bare

p2 := PLOT3D(`...`)


Svar #7
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

#6..

Hvordan ville du lave min opgave?

Skriv det op for mit eksempel, tak :D

 

 jeg får det ikke til at passe...


Svar #8
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

Jeg skriver

> with(plots);
> p1 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolutionTutor](4*sqrt(x-1));           Her giver den error
> p2 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolutionTutor](-(1/5)*x^2+2*x+3);
> display(p1, p2); 

      Dvs. kan ikke laves :o

Hvad vil du skrive?


Brugbart svar (2)

Svar #9
29. november 2012 af nielsenHTX

#8 genlæs først #6 der står hvorfor det ikke virker...

men jeg fandt kommandoerne bagved du kan skrive

with(plots)

p1 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolution](4*sqrt(x-1), x = 1 .. 10, 'output' = 'plot')

p2 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolution](-(1/5)*x^2+2*x+3, x = 0 .. 10, 'output' = 'plot')

display(p1, p2)

(teksten nedeunder passer dog ikke helt)

#10 ændre selv på x hvis det er det forkerte område.

 


Svar #10
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

#9

Tak, det du skriver giver en forkert tegning af omdrejningslegemet. :s

   - Det skal forestille en skål.


Svar #11
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

kan du finde frem til noget ? :)


Brugbart svar (2)

Svar #12
29. november 2012 af nielsenHTX

#11

med

with(plots)

p1 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolution](4*sqrt(x-1), x = 1 .. 5, 'output' = 'plot')

p2 := Student[Calculus1][SurfaceOfRevolution](-(1/5)*x^2+2*x+3, x = 0 .. 5, 'output' = 'plot')

display(p1, p2)

ligner det vist meget godt en skål.

 


Svar #13
29. november 2012 af grænseværdi (Slettet)

Tak for alle de brugbare svar.. hvis jeg har flere 'problemer' med maple, kan jeg så spørge dig? :)


Brugbart svar (0)

Svar #14
07. december 2012 af LLLLLLLLLLLLLLLL

Tak Nielsen :)


Skriv et svar til: [Maple] Tegne Volume of revolution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.