Fysik
Hjæææælp! 0,15 m i vmax =| -ω•(0,15 m)•1 | = (2π)•(0,15 m) • f
02. december 2012 af
Sonja22 (Slettet)
Svar #1
02. december 2012 af mathon
se tilføjelsen i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1273324
Svar #3
02. december 2012 af mathon
se korrektionen i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1273324
Skriv et svar til: Hjæææælp! 0,15 m i vmax =| -ω•(0,15 m)•1 | = (2π)•(0,15 m) • f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
