Kemi

Beregn aktuel koncentration

06. december 2012 af PersNabo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en kemi opgave, hvor  jeg skal beregne den aktuelle koncentration for 1,0 m Na2SO4, hvordan gør man det? - Har vikelig ingen anelse


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2012 af mathon

 

                     Na2SO4   er let opløseligt

                                  Na2SO4 (s)   --->   2 Na+ (aq)   +   SO42- (aq)

    hvorfor
                     [Na+] = 2 • c(Na2SO4) = 2 • (1,0 M) = 2,0 M

                     [SO42-] = c(Na2SO4) = 1,0 M


Svar #2
06. december 2012 af PersNabo (Slettet)

Må indrømme jeg ikke helt forstår din forklaring?


Skriv et svar til: Beregn aktuel koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.