Matematik

Omskrivning af formel for hoppetid for en bold

11. december 2012 af DEN1732 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Jeg står med et problem...
jeg skal opskrive mellem regningerne på følgende:

ttotal=t1+2t1*e*(1/(1-e))

Omskrives til:

ttotal=t*((1+e)/(1-e))

 

Jeg har siddet og roddet med det, og kan ikke rigtig finde ud af det, så håber der er nogle som kan hjælpe.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. december 2012 af Mathon23 (Slettet)

Du skal bruge ekxel f(x) = 8 * 4 * 7 * 10 = 


Svar #2
11. december 2012 af DEN1732 (Slettet)

Det giver jo ingen mening?

 


Skriv et svar til: Omskrivning af formel for hoppetid for en bold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.