Kemi
(Mængdeberegning) sammenligning af forsøg og beregnede masser
13. december 2012 af
inger91 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med hvad afvigelsesprocenten bliver til i dette forsøg.
Forstår det ikke og får de forkerte udregninger tror jeg.
Har vedhæftet opgaven (gå ned til databehandling) og det pink ark som der er tale om i opgaven
molarmassen på de forskellige atomer er:
Ag = 107,87
N = 14,01
O = 16,00
Na = 22,99
Cl = 35,45
Ved data er tietreringsnummer 1 og 2 er C = 0,049 og V = 16,5 og m = 5g
Vedhæftet fil: ØvelseFældningstitrIsosaltvand-1.docx
Skriv et svar til: (Mængdeberegning) sammenligning af forsøg og beregnede masser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
