Fysik

Newtons 2. Lov - 2. Ordensdifferentialligning

14. december 2012 af Thomasbojsen (Slettet)

Hej med jer. Jeg er i min SRP blevet bedt om, at jeg ud fra Newtons 2. Lov skal opstille en 2. Ordens differentialligning og løse den, men jeg er desværre på rimelig bar bund.

 

Newtons anden lov lyder 
F_res=m*a=m*s''(t)

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2012 af comejens (Slettet)

Til at starte med skal du finde den rigtige diffination for Newtons 2 lov. F=m*a. intet res og m*s''(t) er en vidre bergning og derfor kan du ikke påstå at det er newtons anden lov.

da du kedner tewtons 2 lov kan du regne baglends hvis du vil have s(t) ved at udførre en dobbelt interation

 

 


Skriv et svar til: Newtons 2. Lov - 2. Ordensdifferentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.