Kemi

vands saltindhold

16. december 2012 af Nielsen2626 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er der nogle der ved, hvor mange ml AgNO3 ()Sølvnitrat), man skal bruge til 10 ml 1 % saltopløsning?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. december 2012 af mathon

 

                 c(AgNO3 (aq)) = 0,01 • (1000 g/L) / (169,89 g/mol) = 0,0589 M

                 V(AgNO3 (s)) = (0,010 L) • (0,0589 mol/L) • (169,89 g/mol) / (4,35 g/mL) = 0,023 mL


Skriv et svar til: vands saltindhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.