Matematik
Beregn arealet vha. to funktioner
Det ville være dejligt med hjælp, tak på forhånd.
Opgaven er vedhæftet som en fil :)
Svar #1
06. januar 2013 af nielsenHTX
løs først g(x)=f(x) , f(x)=8 og g(x)=8 (for at finde grænserne til integralerne)
lad os kalde løsningerne x1 , x2 og x3 og antage at x1<x2<x3 du skal så beregne
x1∫x2 8-f(x)dx+x2∫x3 8-g(x)dx
Svar #2
06. januar 2013 af JG0005 (Slettet)
sådan vil jeg løse opgaven. Se vedhæftede fil
Svar #3
06. januar 2013 af Mariekys (Slettet)
Hvordan kommer du frem til resultatet 8 i den første del? :)
Svar #5
06. januar 2013 af nielsenHTX
#2 du har fundet arealet af det røde område i se fil ikke det grå som man skal.
Svar #8
06. januar 2013 af JG0005 (Slettet)
undskyld min fejl.... Du kunne også bare trække det areal som jeg fundet fra 42..
42-20.19786529=21.80221......
arealet =21.80221......
men det bliver noget af en omvej med lidt ekstra forklaring..
Skriv et svar til: Beregn arealet vha. to funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
