Matematik

cos, sin og tan hjælp

12. januar 2013 af hehehej (Slettet)

kan ikke finde ud af denne opgave?
Skal finde siden c...

Vedhæftet fil: capture-20130112-195628.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2013 af peter lind

brug cos(A) = b/c


Svar #2
12. januar 2013 af hehehej (Slettet)

får det til 5,9 men i facitlisten står der 6,95? 


Svar #3
12. januar 2013 af hehehej (Slettet)

jeg skrev dette ind på min lommeregner

cos(23)*6,4


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2013 af hesch (Slettet)

Cos = hosliggende katete / hypotenusen. Altså:

cos(23º) = 6,4 / c  ⇒

c = 6,4 / cos(23º)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Brug den hjælp, du fik i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1289955


Skriv et svar til: cos, sin og tan hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.