Matematik
forkert formel?
27. september 2005 af
mettma (Slettet)
tror der står en forkert formel i min bog:
f(x) = a^x
og
S f(x) dx = (a^x)*(1/lnx)
er det ikke forkert? er det ikke:
(a^x)*(1/lna)
??
f(x) = a^x
og
S f(x) dx = (a^x)*(1/lnx)
er det ikke forkert? er det ikke:
(a^x)*(1/lna)
??
Svar #2
27. september 2005 af mettma (Slettet)
tak
har virkelig bakset med det i lang tid og fået en masse forkerte resultater!
mettma
har virkelig bakset med det i lang tid og fået en masse forkerte resultater!
mettma
Svar #3
27. september 2005 af Epsilon (Slettet)
For helvede! Nå, det var derfor, at ln(1) pludselig dukkede op. Den bog skulle have sådan en omgang prygl.
//Epsilon
//Epsilon
Skriv et svar til: forkert formel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
