Matematik

Arbejde af et bevis

20. januar 2013 af CLK23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) Har en opgave i øjeblikket hvor emnet er DIfferentialkvotienter og differentiationsregler. Jeg er nået til en opgave hvor de beder mig om at: Arbejde med et bevis. Hvad skal jeg?

Kan i hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Du skal vel udføre beviser, hvad handler det helt konkret om?


Svar #2
20. januar 2013 af CLK23 (Slettet)

Jamen det er det jeg ik forstår. Der står bare ligeud: Opg 3.1: Arbejd med et bevis. Hvilket bevis skal jeg udføre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2013 af dikkelmikkel (Slettet)

Du kunne vise differentialkvotienten for x^2  er 2x.

Lad h være en afvigelse fra et punkt x0

så er sekanthældningen i x0: [f(x0+h)-f(x0)] / h = [(x0+h)2-x02] / h = [h²+2hx0] /h = h+2x0

Lader vi så h -> 0 får vi tangenthældningen:

2x0 som viser det. Du må have set noget lignende?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2013 af DelFerro (Slettet)

Formuler hele dit problem. "Arbejd med et bevis" er ikke godt nok.


Svar #5
20. januar 2013 af CLK23 (Slettet)

Så jeg vælger selv et bevis? Tror bare jeg tager tre-trinsreglen da den allerede står i min bog :)


Svar #6
20. januar 2013 af CLK23 (Slettet)

Det står direkte: OPG 3.1 , arbejd med et bevis. der står ik andet. 

 

3. For den ambitiøse elev

Der skal arbejdes med

3.1
Et bevis


Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2013 af DelFerro (Slettet)

Det giver ingen mening. (hvad med at uploade opgaven istedet`?)


Svar #8
20. januar 2013 af CLK23 (Slettet)

Glem det, har løst opgaven selv 


Skriv et svar til: Arbejde af et bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.