Matematik

Tegn vektor v og begyndelsespunkt i o

22. januar 2013 af mary94 (Slettet)

Heeej :) 

Nogen der kan hjælpe med følgende opgave ? 

tegn en pil, der repræsenterer vektor v og har begyndelsespunkt i O

a) v=(5,2,1)

b) v=(-4,-3,3)

c) v=  (1,2,3)

d) v=(4,-5,7)

 

på forhånd tak

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Pilen skal starte i O(0,0,0) og ende i punktet P med koordinaterne svarende til vektorens koordinater, så v = OP .


Svar #2
22. januar 2013 af mary94 (Slettet)

Dvs jeg skal lave et koordinatsystem med z,x,y ? også sætte punkterne ind ? og tegne pilen fra punkt 0,0,0 ? og ud til vektorens koordinater ? men de ligger ikke samme sted jo '? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad mener du med, at de ikke ligger samme sted?


Skriv et svar til: Tegn vektor v og begyndelsespunkt i o

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.