Matematik

Er denne formel omskrevet korrekt?

25. januar 2013 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

(x+2y)(x-2y)= x*x-2*2y+2y*x-2y*2y=x2-4y+2yx+4y=x2+2yx

?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2013 af mathon

 

     (x+2y)(x-2y)= x*x - 2yx + 2yx - 2y*2y = x2 - 4y2


Skriv et svar til: Er denne formel omskrevet korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.