Matematik
en funktion
se vedhæft. jeg har brug for hjælp til opgave b)
Svar #6
26. januar 2013 af mathon
rettelse af tegnfejl
Vx = π • (19/65)2 • 0∫180(-x2 + 100x +14400)dx ≠ (163749600/13)*p
Vx = π • (19/65)2 • 0∫180(-x2 + 100x +14400)dx
Vx = π • (19/65)2 • [-(1/3)x3 + 50x2 + 14400x]0180
Vx = π • (19/65)2 • (-(1/3)•1803 + 50•1802 + 14400•180)
Vx = π • (361/4225) • (-1944000 + 1620000 + 2592000)
Vx = π • (361/4225) • 2268000
Vx = (32749920/169) • π ≈ 608.798,27
Svar #7
26. januar 2013 af Skønnetøs (Slettet)
Kan du hjælpe med opgave C (vedhæft)
Svar #8
26. januar 2013 af peter lind
Du bør oprette en ny tråd, når du kommer med en ny opgave.
Brug regressionaanalyse på de data
Skriv et svar til: en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
