Matematik

Passer det?

02. februar 2013 af nonoo (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opg 5 i dette sæt... er disse opgaver beregnet korrekt?

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Uddannelser-til-voksne/Overblik-over-voksenuddannelser/Almen-voksenuddannelse/Proever-og-eksamen-avu/Centralt-stillede-skriftlige-proever-i-avu/Matematik-niveau-D-avu/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/Laaste%20mapper/PDF09/AVU/Eksamensopgaver/Matematik/090513_mat1_opgave_maj09.ashx

    
5.1.

2,9+3,4+5,1+5,8+6,6+7,9+9,1+13,5+16,5     70,80
    
70,8/74  0,9568 kg pr.dag



5.3

y=a*x  y=0,9568*x
a= 0,9568kg pr.dag 
x= antal dage  
   

5.4

20=0,9568*x 
x=20/0,9568 
X= 21
   
74+21  95 dage

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Alle svarene i opgaven er forkerte.

5.1 er helt forkert. Den vejer 2,9kg ved fødslen, og 16,5kg efter 74 dage. Beregn vægtforøgelsen og dernæst vægtforøgelsen pr dag.

5.3 Benyt en model af formen y = ax+b med de korrekte tal fra 5.1

5.4 Beregn med korrekte tal.


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2013 af 123434 (Slettet)

5,1) (16,5-2,9)/74=0,18 kg

5,3) y=0,18x+2,9

5,5) 20=0,18x+2,9

       17,1=0,18x

       x=17,1/0,18

       x=95 dage


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

5.3) Den bedste rette linie findes ved lineær regression til y = 0,1865x + 2,5212, hvoraf man finder

5.4) 20 = 0,1865x + 2,5212 ⇒ x = 93,7 .


Skriv et svar til: Passer det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.