Matematik
Integral regning igen
29. september 2005 af
USer (Slettet)
Hej er nogle som gider hjælpe mig med disse opgaver
tak på forhånd
Funktionen f er givet ved f(x)= e^x-e^-x
Bestemt tallet d, således at punktmængden bestemt ved
(x,y) 0 = = = =
har arealet 8.
En funktion f er givet ved
F(x)=x^2-6x+10
En punktmængde M er bestemt ved
(x,y)f(x)
= =
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360 grader om
Førsteaksen
Linje med ligningen y=2
Grafen for funktionen f(x) = -x^2+9 afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængden M, der har et areal
Beregn arealet af M.
tak på forhånd
Funktionen f er givet ved f(x)= e^x-e^-x
Bestemt tallet d, således at punktmængden bestemt ved
(x,y) 0 = = = =
har arealet 8.
En funktion f er givet ved
F(x)=x^2-6x+10
En punktmængde M er bestemt ved
(x,y)f(x)
= =
Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når M drejes 360 grader om
Førsteaksen
Linje med ligningen y=2
Grafen for funktionen f(x) = -x^2+9 afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængden M, der har et areal
Beregn arealet af M.
Skriv et svar til: Integral regning igen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
