Matematik

3,4 Beregn linjen DE

03. februar 2013 af MariaNejsum (Slettet)

Det er en trekant, som har siderne D, E og F

D har vinklen 37, E har vinklen 106 og F har vinklen 37. 

Arealet af trekanten er 96 m^2 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2013 af mathon

i  ΔABC                       

                          2T = 2•96

                          

                           a = 2T•sin(A) / (sin(B)•sin(C))

                           b = 2T•sin(B) / (sin(A)•sin(C))

                           c = 2T•sin(C) / (sin(B)•sin(A))

 

...................

           T = (a/2)•sin(B)•sin(C)/sin(A)     +  2 analoge


Svar #2
03. februar 2013 af MariaNejsum (Slettet)

Er det muligt at forklare det på en lidt anden måde, for vi  forstår det simpelthen ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. februar 2013 af mathon

i  ΔDEF

                      2T = 2•96

                          

                       |DE| = f = 2T•sin(F) / (sin(D)•sin(E))


Svar #4
03. februar 2013 af MariaNejsum (Slettet)

Hvad betyder T og sin?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. februar 2013 af mathon

    du roder rundt i anvendelsen af store og små bogstaver

                 store bogstaver for vinkler
                 små bogstaver for sider

    skriv så opgaveteksten éntydigt


Svar #6
05. februar 2013 af MariaNejsum (Slettet)

jeg forstår altså ikke noget af det


Skriv et svar til: 3,4 Beregn linjen DE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.