Matematik

Inverse funktioner

05. februar 2013 af mimok (Slettet)

Logaritme funktionen og eksponentialfunktionen f(x)=10x er hinandens inverse/omvendte funktioner, hvad betyder det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af peter lind

ln(ex) = eln(x) =x    man skal lige være opmærksom på at den sidste kun giver mening, hvis x>0


Skriv et svar til: Inverse funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.