Matematik

Mat hjælp hurtigt

06. februar 2013 af krillo123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

I opg 2 i den vedhæftede fil

Har jeg brugt Pythagoras til at beregne siden c

Hvorefter jeg har brugt cosinus-relationer til at beregne vinklerne. Er det korrekt?

Jeg får siden c til at være = 7,81

Mange tusind tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du vedlægger filen, har vi bedre muligheder for at vurdere det.


Svar #2
06. februar 2013 af krillo123 (Slettet)

Sorry, det glemte jeg :)

Vedhæftet fil:mat_opgave08 (1).pdf

Svar #3
06. februar 2013 af krillo123 (Slettet)

Jeg har regnet følgende men resultatet bliver forkert:

Vi starter med at bruge phytagoras til at beregne siden c
a^2 + b^2  C= 7,81
Beregning af vinkel B (6^2+?8,81?^2-5^2)/(2*6*7,81) = 0,77
?COS?^(-1) (0,77) =39,81
Vinkel B= 39,81 grader.


Skriv et svar til: Mat hjælp hurtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.