Matematik

Afledede funktion

01. oktober 2005 af Poler (Slettet)
Bestem den afledede funktion samt f`(2) i: F(x)=(4)sqrt(x) og f(x)=4*(1/x)...

Hvordan griber jeg sådan en opgave an??

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2005 af ASLAK (Slettet)

0#: jeg ved godt det ikke har noget med sagen at gøre, men hvilket gym. går dupå?????

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2005 af bif (Slettet)

Du må lære at DANSE før du ka' matematik...

bif

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2005 af Epsilon (Slettet)

Er der tale om to separate funktioner,

1) f(x) = 4*sqrt(x)
2) f(x) = 4*(1/x)

som hver skal differentieres og f'(2) evalueres?

#2: Næppe.

//Epsilon

Svar #4
01. oktober 2005 af Poler (Slettet)

#3 Jep.. der er tale om to forskellige opgaver..

Svar #5
01. oktober 2005 af Poler (Slettet)

Hvis jeg selv skulle komme med et forslag ville svaret på opg 1 være:
F(2)= 5,6569 v. 4x^½ = 2/sqrt(x)..

Er det rigtigt??

Svar #6
01. oktober 2005 af Poler (Slettet)

gogogo..

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

0#:

1) f(x) = 4*sqrt(x)
f'(x)= 2/sqrt(x)
f'(2)= sqrt(2)

2) f(x)= 4*(1/x)
f'(x)= -(4/x^2)
f'(2)= -1

mvh sebb

Skriv et svar til: Afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.