Matematik

HJÆLP ! Sidder fast

08. februar 2013 af Rohamas (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion er givet ved

f(x)=  1/4 x^4-2x^3+4x^2+3
Løs ligningen f´(x)=0
Bestem monotomiforholdene for f


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2013 af mathon

    du burde kende
                                      (k•xn) ' = k • n•xn-1

    i anvendelse på
                                      f '(x) = ((1/4)x4) ' - (2x3)' + (4x2)' + (3x0)'


Skriv et svar til: HJÆLP ! Sidder fast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.