Matematik

At finde bredden.

17. februar 2013 af nelarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa, jeg har et spørgsmål som jeg ikke kunne finde løsningen på i min bog eller på nettet.

Jeg skal finde bredden af en kasse, jeg kender allerede til rumfanget, højden og længden, men hvordan kommer formlen til at se ud hvis jeg skal finde bredden? Jeg ved at man skal bruge V = h * b * l til at finde rumfang..


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2013 af peter lind

sæt de givne tal ind i formlen for rumfanget. Det giver en ligning til bestemmelse af bredden


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. februar 2013 af ChemistryIsKey

Det er rigtigt - du skal bruge rumfangsformlen, hvori du isolerer bredden b. Dette gør du ved at dividere med h · l på begge sider af formlen altså

     V = h · b · l

     b = V / (h · l)

:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2013 af mathon

 

                    h • L • b = V

                    b = V / (h • L)


Svar #4
17. februar 2013 af nelarsen (Slettet)

Interessant, tak for jeres hjælp alle sammen.


Skriv et svar til: At finde bredden.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.