Matematik

beregn T

03. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

T = 3 * u-2 - 2 * u -3

u = 8


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af PeterValberg

Indsæt værdien for U og beregn T

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2013 af rlkluver (Slettet)

 

T= 3*8-2-2*8-3

T= 11/256 = 0.04296875


Skriv et svar til: beregn T

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.