Matematik

simpel ligningsløsning

06. marts 2013 af cecilied34 (Slettet)

nu bliver jeg pludselig i tvivl (:

hvis jeg har 20 = 2x + y og skal isolere y, hvad er så korrekt, og hvorfor?

10 - x = y eller

20 - 2x = y


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er det sidste forslag. Man isolerer y ved at trække 2x fra på hver side.


Svar #2
06. marts 2013 af cecilied34 (Slettet)

okay, tak (:


Skriv et svar til: simpel ligningsløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.