Matematik

funktion,

10. marts 2013 af avengers (Slettet)

jeg har et spørgsmål til en opgave om funktion,

opgaven lyder,

 

en graf for funktionen f med forskriften f (x) = 9 - x2 og grafen for funktionen g med forskriften g (x) = x + 3 afgrænser en punktmængde, der har et areal

 

hvordan, kan punktmængden skitseres, ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2013 af mathon

 

                            skæringspunkternes 1.koordinater er integrationsgrænserne


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2013 af PeterValberg

Med GeoGebra:

LQuox.png

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. marts 2013 af mathon


         da f(x)≥g(x) for x∈[-3,,2]

                                                         Areal = -32(f(x) - g(x))dx  = -32(-x2-x+6)dx


Skriv et svar til: funktion,

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.