Matematik

en nem spørgsmål

13. marts 2013 af hejmedddi (Slettet)

Hej, jeg har fået en opgave , der lyder sådan Bestem det areal, der afgrænses af grafen for f(x)=x^3+2x-8 og linjerne x=0 og x=3.

Jeg regnet det ud til 8,63. Er det rigtigt?

I kan se grafen for det og hvordan jeg regner mig frem til resultatet ved det vedhæftet link.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. april 2013 af c_aastrup

Hejsa!

Er du helt sikker på at du har skrevet opgaven rigtig op? For de fleste opgaver i denne her stil gælder at funktionen er over x-aksen på det interval man skal regne, og det er ikke tilfældet her.

Jeg får integralet til at give 21 / 4 = 5.25


Skriv et svar til: en nem spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.