Matematik

areal af et kvadrat

16. marts 2013 af hehehej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan udregner man arealet af et kvadrat, hvor der kun er oplyst en diagonal af kvadratet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2013 af peter lind

Af pytagoras kan du af længden af diagonalen finde sidelængden


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Sidelængde:

S=d/√(2)

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2013 af SuneChr

Arealet af et kvadrat, med diagonal d ,  er lig med   d2/2

 


Svar #4
16. marts 2013 af hehehej (Slettet)

#2
Hvordan taster jeg det ind på min lommeregner? Der står nemlig syntax error


Brugbart svar (2)

Svar #5
16. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

√ 2 =

eller

2 √ =

(Skal gi' 1,415)


Skriv et svar til: areal af et kvadrat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.