Fysik

udbredelseshastighedens enhed?

17. marts 2013 af mini0104 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er enheden når man har regnet udbredelseshastigheden ud ?

please hjælp

på forhånd tak :)


Svar #1
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

Det  tager højst en minut :*


Svar #2
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

kom nu 


Svar #3
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

ok er det m/s eller Hz


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. marts 2013 af peter lind

Lad være med at komme med de ekstra indlæg. Det irriterer bare og kan få nogen til at tro at det er besvaret så de ikke kigger efter. Hastigheder måles i længder delt med tid


Svar #5
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

Det ved jeg godt men der skal jo være noget efter enheden ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
17. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

#5: Hvad mener du med det?


Svar #7
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

 

Se her -->V=  lambda * f=udbredelseshastigheden
V=1,24 * 18,14 =44.987<---- så skal jeg jo have noget bag ved  resultatet er det m/s eller Hz

 


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. marts 2013 af Jerslev (Slettet)

#7: Det kommer da an på, hvad dine enheder på 1,24 og 18,14 er.


Svar #9
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

Den ene er Hz

 


Brugbart svar (1)

Svar #10
17. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#9

Ja. Enheden bliver så [længde] / [tid] , med de enheder for længde og tid, som indgår i dine størrelser.


Svar #11
17. marts 2013 af mini0104 (Slettet)

ok tusinde tak :)


Skriv et svar til: udbredelseshastighedens enhed?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.